Please enable JS

En camí cap al XII Consell, agraïment a la militància

febrer 11/Joan Andreu Parra/

Estimats i estimades militants,

Volem agrair-vos la vostra participació en aquesta primera fase de treball cap al XIIè Consell d’ACO.

La participació en la presentació d’esmenes i comentaris ha estat força nombrosa i hem rebut aportacions molt interessants, amb més de cent formularis presentats per als tres documents (Identitat d’ACO, Normes de Funcionament i Organització i Carta Econòmica). Pensem que fem comunitat cristiana en la mesura que obrim el nostres cors i ens escoltem. Aquest és el camí que estem construint.

ACO és una organització activa perquè les persones militants vivim en la societat i intentem deixar- nos guiar per la Llum de l’Evangeli. Caminem tots i totes plegats en aquesta escolta activa que es canalitza a través dels documents de treball dels grups.

Gràcies per la vostra dedicació i empenta per presentar les esmenes dels primers documents.

En aquest any del sínode que coincideix amb el nostre XIIè Consell de l’ACO, tots i totes som i ens sentim cridats a proposar i dir l’Església que volem.

Una abraçada fraterna,

El Comitè PermanentAltres articles


Som la Rocío Elvira, en Santi Boza (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general), en Pepe Baena (consiliari general), la Carme Ruiz (responsable d'Iniciació, no hi és a la fotografia) i en Joan Comella (responsable d'Economia), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO. 

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.