Please enable JS

En camí cap al XII Consell, agraïment a la militància

febrer 11/Joan Andreu Parra/

Estimats i estimades militants,

Volem agrair-vos la vostra participació en aquesta primera fase de treball cap al XIIè Consell d’ACO.

La participació en la presentació d’esmenes i comentaris ha estat força nombrosa i hem rebut aportacions molt interessants, amb més de cent formularis presentats per als tres documents (Identitat d’ACO, Normes de Funcionament i Organització i Carta Econòmica). Pensem que fem comunitat cristiana en la mesura que obrim el nostres cors i ens escoltem. Aquest és el camí que estem construint.

ACO és una organització activa perquè les persones militants vivim en la societat i intentem deixar- nos guiar per la Llum de l’Evangeli. Caminem tots i totes plegats en aquesta escolta activa que es canalitza a través dels documents de treball dels grups.

Gràcies per la vostra dedicació i empenta per presentar les esmenes dels primers documents.

En aquest any del sínode que coincideix amb el nostre XIIè Consell de l’ACO, tots i totes som i ens sentim cridats a proposar i dir l’Església que volem.

Una abraçada fraterna,

El Comitè Permanent



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.