Eucaristia de l’Acció Catòlica

El 7 de maig passat els Moviments de l’Acció Catòlica vam celebrar l’Eucaristia a la Parròquia de Santa Madrona amb una convocatòria  que deia  «de col.laboradors a coresponsables.» Va ser concelebrada i presidida pel bisbe Sebastià Taltavull que va voler ser amb nosaltres aquest dia.

A l’ofertori l’ACO vam entregar el Manifest del Primer de Maig i els altres Moviments van fer diferents ofrenes, i a l’acció de gràcies expressàrem de forma breu i molt resumida el que ha estat el curs.

Vam destacar la participació dels militants en el seu grup de Revisió de Vida, les reunions de Comitès amb els i les responsables de grup i de zona, la 63ª Jornada General, les Jornades de comunicació, consiliaris/es, formatives, recés, Estudis d’Evangeli, celebració de la Setmana Santa, presentacions i visites a bisbes, seminaris, assemblees, jornades i coordinació a nivell nacional i internacional amb moviments germans.

I vam acabar dient que la setmana del 19 al 21 de maig celebràvem l’XI Consell, màxim òrgan de decisió del Moviment. Que el curs el valoràvem com molt important, intens,  il·lusionant i a on la participació i dedicació dels i les militants ens feia demanar i confiar poder ser portadors d’esperança enmig de la classe obrera, sabent donar resposta a la crida que Jesús ens fa d’implicar-nos i comprometre’ns. Vam acabar compartint un pica-pica.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.