Please enable JS

Mirar els companys i companyes amb els ulls de Déu

juny 12/Joan Andreu Parra/

La contemplació dels companys i companyes és una de les tasques més importants que tenim com a responsables. El consiliari general de l’ACO, Josep Jiménez Montejo, ens proposa fer aquesta mirada profunda, “però no fer-ho com ‘els deures’, sinó com un goig, com un regal que Déu em fa de poder contemplar-lo present, vivent, i actiu en els companys”. Us facilitem el material d’aquesta xerrada que es va fer en el marc del Comitè Català del passat 13 de desembre:

 



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.