Please enable JS
El consiliari general, Pepe Rodado, va explicar el Pla de curs a l'inici de la Jornada General. Foto: Jordi Esplugas.

Pepe Rodado explica el Pla de curs “Que l’esperança us ompli d’alegria”

desembre 11/Pepe Rodado/

El Pla de curs 2023-2024 que vam lliurar en la Jornada General sorgeix de les tres línies del XII Consell: comunitat, espiritualitat i missió. És un material que us proposem per treballar a nivell personal, de grup i de zona, no amb l’ànim de fer-ho tot ni que sigui considerat una tasca, sinó per ajudar a fer camí aquest curs veient i discernint on volem posar els accents.

Veureu que per cadascuna de les línies oferim una Revisió de Vida. En particular, la de l’espiritualitat representa una oportunitat per revisar el nostre itinerari de fe i per això us proposem fer-la potser en un recés de grup o compartida amb un altre grup... També hem pensat que és important que al final de les Revisions de Vida incorporem un espai per fer una acció de gràcies, una petició de perdó... A banda d’aquestes Revisions de Vida, oferim una dedicada a l’economia personal i amb una mirada àmplia de l’economia. 

Tot això es complementa amb 3 Estudis d’evangeli: un d’ells centrat en el text de la carta de sant Pau als Romans (d’on hem tret el lema) i dos més des de l’Evangeli de Marc.

Podeu sentir amb més detall com us proposem treballar el Pla de curs en aquest àudio (en castellà) amb l’explicació que vam fer al Comitè General del 16 de setembre passat: https://go.ivoox.com/sq/2325740

Per últim, dos apunts més: ens agradaria que tot el treball que feu als grups pugui revertir o compartir-se a la zona i us proposem compartir aquest material a persones, grups o parròquies on participem. Podeu enviar l’enllaç al Pla de curs que està a la Mediateca de la web: https://acocat.org/mediateca/pla-de-curs-aco-2023-2024 (català) i https://acoesp.org/mediateca/plan-de-curso-aco-2023-2024 (castellà).

Que tinguem un bon curs.



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.