Please enable JS

Un recés per posar-te en mans de Déu

abril 03/Jesús Jiménez/

Un recés és com un "KitKat" que diuen per la TV. La jubilació, afortunadament, m'ha permès fer moltes coses havent-hi setmanes molt plenes, fins i tot massa. Les anteriors al recés de l'ACO, han estat així, reunions d'una mena i d'una altra, sortides amb el Centre Excursionista Molins de Rei... i també el recés. Una activitat més? NO. Un "KitKat", un aturar-me, moment preciós solament per a mi, tot un luxe.

Dono gràcies al Bon Déu, a l'ACO, al Josep M. Romaguera que el va dirigir i a la resta dels catorze militants que també hi eren, per fer-ho possible.

L'EdE va ser el de Jn 5, 1-18. És el del paralític que ningú l'ajuda per ficar-lo a la piscina per guarir-se. El Senyor l'ajuda.

De l'estona personal de reflexió en varen sortir aquestes pregàries que vull compartir amb vosaltres:

...Jesús al veure'l ajagut i sabent que estava així des de feia molt de temps, li diu...

La vida, viure, és una festa però no tothom pot celebrar-la de la mateixa manera, hi ha qui pateix.

Senyor fes que cada dia no deixi de veure als més necessitats per poder-los ajudar.

...Avui és dissabte i no t'és permès de portar la llitera...

Les normes, les lleis, fins i tot aquelles que nosaltres personalment ens fem, en moltes ocasions ens oprimeixen i no ens deixen actuar.

Senyor fes que les normes, les lleis... serveixin per alliberar-me i fer-me solidari amb els altres i si una llei oprimeix que sàpiga demanar canviar-la.

..."Pren la llitera i camina"...

Jesús ens ha fet lliures.

Senyor fes que sàpiga respondre a aquesta llibertat que em dones fent-me una persona responsable i respectuosa amb tothom (també amb les que no comparteixen les meves idees).

Jesús ens interpel·la

Senyor fes que sàpiga estar atent a les teves demandes, que no renunciï al treball, a l'esforç i a que sàpiga dur la meva llitera amb dignitat.

...Mes tard, Jesús el va trobar al temple i li digué: ...Ara estàs curat... No pequis més, que no et passin coses pitjors. Aquell home anà a comunicar als jueus que era Jesús qui l'havia posat bo...

Jesús no ens deixa mai.

Senyor fes que sàpiga donar testimoni del teu amor, i escampar la teva Bona Nova.

...El meu Pare continua treballant i jo també treballo...

Jesús es manté fidel, és íntegre, no descansa.

Senyor fes que sàpiga veure les injustícies i dóna’m força per denunciar-les sempre.

L'acció alliberadora i renovadora de Déu no té descans.

Senyor com a militant d'ACO ajuda'm de cara al nou Consell a que sàpiga col·laborar per a fer una renovació del Moviment tenint en compte el nostre Document d'Identitat on queda reflectida la nostra voluntat d'estar amb els més oprimits, amb la classe obrera i que sàpiga ser, sempre, portador del teu Evangeli.

També et demano que les meves accions, personals, més caduques, més ràncies desapareguin  per donar pas a noves accions per tal de que pugin donar fruits per compartir-los amb els qui m'envolten.

Un recés també és posar-te en mans de Déu deixar-te seduir per la seva paraula. És deixar-te que et tiri a la piscina per curar-te, per sortir net i que tot sigui nou novament. Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Santi Boza (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general), en Pepe Baena (consiliari general), la Carme Ruiz (responsable d'Iniciació, no hi és a la fotografia) i en Joan Comella (responsable d'Economia), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO. 

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.