Please enable JS

Un recés per posar-te en mans de Déu

abril 03/Jesús Jiménez/

Un recés és com un "KitKat" que diuen per la TV. La jubilació, afortunadament, m'ha permès fer moltes coses havent-hi setmanes molt plenes, fins i tot massa. Les anteriors al recés de l'ACO, han estat així, reunions d'una mena i d'una altra, sortides amb el Centre Excursionista Molins de Rei... i també el recés. Una activitat més? NO. Un "KitKat", un aturar-me, moment preciós solament per a mi, tot un luxe.

Dono gràcies al Bon Déu, a l'ACO, al Josep M. Romaguera que el va dirigir i a la resta dels catorze militants que també hi eren, per fer-ho possible.

L'EdE va ser el de Jn 5, 1-18. És el del paralític que ningú l'ajuda per ficar-lo a la piscina per guarir-se. El Senyor l'ajuda.

De l'estona personal de reflexió en varen sortir aquestes pregàries que vull compartir amb vosaltres:

...Jesús al veure'l ajagut i sabent que estava així des de feia molt de temps, li diu...

La vida, viure, és una festa però no tothom pot celebrar-la de la mateixa manera, hi ha qui pateix.

Senyor fes que cada dia no deixi de veure als més necessitats per poder-los ajudar.

...Avui és dissabte i no t'és permès de portar la llitera...

Les normes, les lleis, fins i tot aquelles que nosaltres personalment ens fem, en moltes ocasions ens oprimeixen i no ens deixen actuar.

Senyor fes que les normes, les lleis... serveixin per alliberar-me i fer-me solidari amb els altres i si una llei oprimeix que sàpiga demanar canviar-la.

..."Pren la llitera i camina"...

Jesús ens ha fet lliures.

Senyor fes que sàpiga respondre a aquesta llibertat que em dones fent-me una persona responsable i respectuosa amb tothom (també amb les que no comparteixen les meves idees).

Jesús ens interpel·la

Senyor fes que sàpiga estar atent a les teves demandes, que no renunciï al treball, a l'esforç i a que sàpiga dur la meva llitera amb dignitat.

...Mes tard, Jesús el va trobar al temple i li digué: ...Ara estàs curat... No pequis més, que no et passin coses pitjors. Aquell home anà a comunicar als jueus que era Jesús qui l'havia posat bo...

Jesús no ens deixa mai.

Senyor fes que sàpiga donar testimoni del teu amor, i escampar la teva Bona Nova.

...El meu Pare continua treballant i jo també treballo...

Jesús es manté fidel, és íntegre, no descansa.

Senyor fes que sàpiga veure les injustícies i dóna’m força per denunciar-les sempre.

L'acció alliberadora i renovadora de Déu no té descans.

Senyor com a militant d'ACO ajuda'm de cara al nou Consell a que sàpiga col·laborar per a fer una renovació del Moviment tenint en compte el nostre Document d'Identitat on queda reflectida la nostra voluntat d'estar amb els més oprimits, amb la classe obrera i que sàpiga ser, sempre, portador del teu Evangeli.

També et demano que les meves accions, personals, més caduques, més ràncies desapareguin  per donar pas a noves accions per tal de que pugin donar fruits per compartir-los amb els qui m'envolten.

Un recés també és posar-te en mans de Déu deixar-te seduir per la seva paraula. És deixar-te que et tiri a la piscina per curar-te, per sortir net i que tot sigui nou novament. 



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.