Uns dies de “bolos” per les zones de l’ACO

Aquest mes de juny passat els membres del Comitè Permanent ens vam repartir per assistir i participar a les diferents trobades de final de curs de cada zona. Jo vaig estar al dinar de Nou Barris, amb un concurs d’amanides, truites, segons plats i postres. Va ser molt divertit, amb puntuacions participatives de tothom i premis d’estris de cuina.

També vaig compartir la paella que va organitzar la zona del Baix Llobregat i vaig estar junt amb tot el Comitè Permanent a la trobada de fi de curs de Lleida.

Durant el curs, de forma més regular, he estat a les reunions de consiliaris de zones (Besòs, Baix Llobregat, Montserrat, Nou Barris-Barcelona Nord).

Les impressions d’aquestes "visites" es poden resumir així:

1. Molt bon ambient en totes: es nota ambient festiu, companyonia, amistat, bona conversa, bona acollida a tothom, bona convivència, vida de comunitat cristiana.

2. Encara que ens queixem de poca participació, cal dir que en els dos llocs eren una bona colla, que els que hi van participen molt en tot el que cal fer: I’eucaristia, tema, dinar, recollir...

3. És important la participació dels infants (Nou Barris) i dels joves (Baix Llobregat).

4. Es nota que són trobades molt ben preparades.

5. També s’observa com l’ACO ens és necessària per a la vida, per a cada persona, família, per seguir creient en Jesús i el seu evangeli i per seguir transformant els nostres entorns familiars, amicals, veïnals, associatius, socials, laborals... en més dignitat, alliberament, justícia, pau, igualtat i fraternitat.

 

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.