Please enable JS

Uns dies de “bolos” per les zones de l’ACO

octubre 08/Joaquim M. Cervera/

Aquest mes de juny passat els membres del Comitè Permanent ens vam repartir per assistir i participar a les diferents trobades de final de curs de cada zona. Jo vaig estar al dinar de Nou Barris, amb un concurs d’amanides, truites, segons plats i postres. Va ser molt divertit, amb puntuacions participatives de tothom i premis d’estris de cuina.

També vaig compartir la paella que va organitzar la zona del Baix Llobregat i vaig estar junt amb tot el Comitè Permanent a la trobada de fi de curs de Lleida.

Durant el curs, de forma més regular, he estat a les reunions de consiliaris de zones (Besòs, Baix Llobregat, Montserrat, Nou Barris-Barcelona Nord).

Les impressions d’aquestes "visites" es poden resumir així:

1. Molt bon ambient en totes: es nota ambient festiu, companyonia, amistat, bona conversa, bona acollida a tothom, bona convivència, vida de comunitat cristiana.

2. Encara que ens queixem de poca participació, cal dir que en els dos llocs eren una bona colla, que els que hi van participen molt en tot el que cal fer: I’eucaristia, tema, dinar, recollir...

3. És important la participació dels infants (Nou Barris) i dels joves (Baix Llobregat).

4. Es nota que són trobades molt ben preparades.

5. També s’observa com l’ACO ens és necessària per a la vida, per a cada persona, família, per seguir creient en Jesús i el seu evangeli i per seguir transformant els nostres entorns familiars, amicals, veïnals, associatius, socials, laborals... en més dignitat, alliberament, justícia, pau, igualtat i fraternitat.

 



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.