Vida en els grups

«Cap a la nova normalitat amb Jesús»

L’11 de juliol passat la zona del Vallès Oriental va celebrar el final de curs en una trobada telemàtica. La responsable de zona, Vicky Herrero, ens comparteix aquest llibret que és un resum de la trobada i on podeu llegir, entre altres, cinc testimonis de companyes i companys on expliquen quina és la seva nova normalitat.

Que res torni al punt inicial

[Testimoni de Luisma Alonso a la Jornada del Consell de l’Acció Catòlica «Pensar el futur des d’una fe que compromet», el 13 de juny]

Soc en Luis Manuel, militant d’ACO i professor de l’institut Pedraforca de l’Hospitalet de Llobregat, centre públic de secundària.

DES D’ON VISC LA SITUACIÓ PROVOCADA PER LA PANDÈMIA

Formació sobre profetes i sobre el pecat en temps de Quaresma

El consiliari general, Pepe Baena, ens comparteix un material que ha elaborat per fer xerrades a la Quaresma en tres parròquies i que també ens pot ser útil als moviments apostòlics). Ho teniu als enllaços:

 

Experiència espiritual i religiosa a l'espai

(Marilia Sanz) Estic realitzant el curs de Cristianisme i Justícia «Tancar el cercle? Representacions de l'experiència espiritual i religiosa a l'espai». Faig cinc cèntims del que em va semblar la xerrada del 16 de gener passat. La ponent Sílvia Martínez Cano, llicenciada en teologia i Arts plàstiques i enginyera tècnica d'Arquitectura va situar l'expressió artística i de l'espai com a llenguatge de l'experiència religiosa. Em van semblar molt interessants i suggeridores algunes observacions:

Qüestionari sobre la comunicació a l’ACO

Recordem que hi ha un Qüestionari sobre la comunicació a l'ACO que s'hauria de contestar des dels grups de Revisió de vida. És a dir, la idea és que el debateu en el si del grup i que ens envieu un qüestionari respost per cada grup. L'hem preparat en format electrònic per tal que sigui més fàcil d'enviar. Amb la informació que ens faciliteu, farem dues coses: 1) Analitzar-la a la Comissió de comunicació i visitar la vostra diòcesi/zona per comentar-ho i 2) Pel que fa al web, tenir en compte les vostres aportacions ja que durant aquest curs tenim previst incorporar millores.

Gratitud per la vida compartida amb Pep Soler

[Testimoni de Carme Torelló, del grup Sagrera 1, que va ser llegit el dia del funeral d'en Pep Soler]. La nostra història amb en Pep ve de lluny. L'any 1975 anem a viure a la Sagrera i el coneixem acabat de ser ordenat sacerdot. Era i sempre ha estat energia pura. A més de les feines parroquials, durant molts anys va treballar com a fuster, fent tacos de billar. Va engegar un munt de projectes i grups.

La carpeta del responsable d’ACO

Tot sovint quan un militant assumeix una responsabilitat a l’ACO (de grup, de zona, de Comissió o al Comitè Permanent) té la necessitat de conèixer més a fons el moviment per poder fer aquest servei. A banda del traspàs que pugui fer el/la responsable anterior, a l’ACO hem escrit i reflexionat molt al voltant d’aquesta tasca. Per això, hem enllestit el document La carpeta del responsable d’ACO, un compendi on relacionem els documents que tenim publicats al web de l’ACO i que fan referència a la responsabilitat.

Transcrivim de manera col·laborativa la ponència de Xavi Casanovas

Encara ressonen dins nostre les paraules del director de Cristianisme i Justícia a la darrera Jornada General. Tot i que tenim la possibilitat de consultar el vídeo de la ponència de Xavi Casanovas, us proposem d’editar entre tots la ponència escrita, fet que també ens permetria poder-la traduir al castellà, pensant sobretot en les diòcesis d’Alacant, Còrdova i Madrid.

Coneixes les xarxes socials de l’ACO?

A banda de les publicacions regulars al web de l’ACO i que recollim mensualment en aquest e-butlletí, també tenim actives dues xarxes socials: Facebook i Twitter. A través d’aquests mitjans us compartim articles d’interès, recomanem esdeveniments que organitzen entitats properes i mantenim diàleg i debat amb tots aquells que s’animen.

Segueix-nos si encara no ho fas a Facebook i Twitter i comparteix les nostres publicacions amb els teus amics.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.