Vida en els grups

Nou document «Creixem»: Sanitaris durant la pandèmia

Ja està disponible a la Mediateca el darrer Creixem (n. 12), editat per la Comissió de formació, en aquesta ocasió amb el testimoni de dos sanitaris. El rebreu encartat amb la revista Salillum n. 12 i també està disponible a l’enllaç.

Servei d’atenció Whatsapp a militància

L’ACO posem en marxa un nou canal d’atenció a través de l’aplicació Whatsapp. El telèfon 722 21 26 72 és el nou mòbil de l’ACO per comunicar-se via missatgeria i s’implanta amb l’objectiu de resoldre dubtes i facilitar informació de l’activitat del moviment.

Els missatges seran atesos en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 9 a 15 h, i tots tindran resposta. Aquest telèfon s’ha contractat a través d’una companyia d’economia social, la cooperativa Som Connexió.

«Cap a la nova normalitat amb Jesús»

L’11 de juliol passat la zona del Vallès Oriental va celebrar el final de curs en una trobada telemàtica. La responsable de zona, Vicky Herrero, ens comparteix aquest llibret que és un resum de la trobada i on podeu llegir, entre altres, cinc testimonis de companyes i companys on expliquen quina és la seva nova normalitat.

Que res torni al punt inicial

[Testimoni de Luisma Alonso a la Jornada del Consell de l’Acció Catòlica «Pensar el futur des d’una fe que compromet», el 13 de juny]

Soc en Luis Manuel, militant d’ACO i professor de l’institut Pedraforca de l’Hospitalet de Llobregat, centre públic de secundària.

DES D’ON VISC LA SITUACIÓ PROVOCADA PER LA PANDÈMIA

Formació sobre profetes i sobre el pecat en temps de Quaresma

El consiliari general, Pepe Baena, ens comparteix un material que ha elaborat per fer xerrades a la Quaresma en tres parròquies i que també ens pot ser útil als moviments apostòlics). Ho teniu als enllaços:

 

Experiència espiritual i religiosa a l'espai

(Marilia Sanz) Estic realitzant el curs de Cristianisme i Justícia «Tancar el cercle? Representacions de l'experiència espiritual i religiosa a l'espai». Faig cinc cèntims del que em va semblar la xerrada del 16 de gener passat. La ponent Sílvia Martínez Cano, llicenciada en teologia i Arts plàstiques i enginyera tècnica d'Arquitectura va situar l'expressió artística i de l'espai com a llenguatge de l'experiència religiosa. Em van semblar molt interessants i suggeridores algunes observacions:

Qüestionari sobre la comunicació a l’ACO

Recordem que hi ha un Qüestionari sobre la comunicació a l'ACO que s'hauria de contestar des dels grups de Revisió de vida. És a dir, la idea és que el debateu en el si del grup i que ens envieu un qüestionari respost per cada grup. L'hem preparat en format electrònic per tal que sigui més fàcil d'enviar. Amb la informació que ens faciliteu, farem dues coses: 1) Analitzar-la a la Comissió de comunicació i visitar la vostra diòcesi/zona per comentar-ho i 2) Pel que fa al web, tenir en compte les vostres aportacions ja que durant aquest curs tenim previst incorporar millores.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.