Please enable JS

Espiritualitat de la jubilació

febrer 10/Joan Andreu Parra/

Quan s’arriba a la jubilació tot et fa pensar que comences una nova etapa. S’inicia un període marcat pel “deixar” la feina, però amb possibilitats d’altres activitats i interessos. És una etapa que et va fent sentir que comences a ser gran, que anem envellint, però que encara tenim capacitat per a molta fecunditat.

És per a aquesta etapa que us presentem un recull de reflexions que volen donar sentit i il·luminar aquesta nou tram de vida. L’hem anomenat espiritualitat de la jubilació, en el sentit que ens ajudi a afrontar des del nostre interior aquests propers anys, dissenyar com els volem viure i fer projectes sobre ells, perquè precisament perquè anem “deixant” també això demana saber-ho fer amb creativitat i sabent discernir les nostres qualitats que encara mantenim vives, en actiu i al servei del nostre entorn, les nostres amistats, i la família.

Aquesta és la presentació d'aquest document que han elaborat Quim Cervera i Mercè Basté: «En aquest document, hi ha forces elements escrits, extrets d'altres autors, combinats en una redacció nostra; la nostra intenció no era fer-ne un llibret publicat (i per això l’hem enviat a amics amigues i per correu electrònic), sinó un material per a ús personal». Podeu consultar-lo a la Mediateca del web o a l'enllaç.