Mediateca

Salillum n. 10

La portada i l’entrevista de Salillum n. 10 corresponen a l’activista i lluitadora de mil i una causes Gabriela Serra. L’altre contingut preferent és el dossier 25 anys de «La Pastoral Obrera de tota l’Església» que ha preparat el consiliari i director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya, Pepe Rodado.

Hi ha tres temes relacionats amb la cura del planeta: el reportatge El nostre pare ens mou a la conversió ecològica integral, on Maria Bargalló desgrana el Parenostre amb una perspectiva ecològica; un article de Ton Clapés sobre el Moviment Catòlic Mundial pel Clima; i, a la secció Altereconomia, coneixem de la mà del Joan Manel Mayordomo els menjadors escolars ecològics.

També comptem amb la col·laboració de Mar Pérez i Díaz, doctora en Bíblia, professora i vicedirectora de l’Institut Superior de Ciències Religioses de Lleida, que ens convida a acostar-nos a la Bíblia. O la religiosa Patricia Hevia Colomar que ens regala una reflexió escaient per aquest curs a la secció L’Evangeli és Vida. 

En aquesta edició podrem conèixer la petjada d’un militant fundador de l’ACO, Jaume Ribas Garcia, a través del seu fill. O la mirada a Colòmbia per mitjà del militant Josep M. Oró que va ser-hi al país amb Mans Unides quan es va signar l’Acord de pau. I, finalment, podrem conèixer la tasca de Taller de Solidaridad, una ONG que neix a les Serventes de Sant Josep, amb el propòsit de dignificar i empoderar les dones treballadores pobres.

Feu clic aquí per descarregar l'arxiu.

Autor: ACO

Any de publicació del document: 2020

Adjunts:

SUBSCRIU-TE
A SALILLUM

Rebràs dues revistes a l'any i ajudaràs a anunciar Jesús en el món del treball per menys d'1€ al mes.

Trobes a faltar algún document? Vols fer cap suggeriment?

Escriu-nos a comunicacio@acocat.org

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.