Mediateca

Altres documents

L’11 de juliol passat la zona del Vallès Oriental va celebrar el final de curs en una trobada telemàtica. La responsable de zona, Vicky Herrero, ens comparteix aquest llibret que és un resum de la trobada i on podeu llegir, entre altres, cinc testimonis de companyes i companys on expliquen quina és la seva nova normalitat.

Altres documents

Descrivim el perfil, les funcions, tasques i condicions de treball que creiem que són necessàries per al nou coordinador o coordinadora del moviment. 

Altres documents

Aquesta Revisió de Vida sorgeix com un mitjà per ajudar als i les militants a fer una reflexió quan són cridats a fer un servei al moviment. Una decisió que ha de ser presa, no com quelcom individual, sinó escoltant el que ens diu el grup i Déu mateix. 

Aquesta RdV està pensada per qualsevol responsabilitat, tant a nivell de grup, zona o general del moviment.

Altres documents

Relació de programes i convidats al programa Llevat dins la pasta de Ràdio Estel durant la temporada 2019-2020 amb l'enllaç per poder sentir el programa.

Altres documents

Pregària llegida en la Jornada de final de curs del Consell d'Acció Catòlica de l'Arquebisbat de Barcelona que es va fer telemàticament el 13 de juny del 2020.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.