Please enable JS

Aportació obrera i cristiana al procés constituent

Proposta de participació en la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya

juny 06/Joan Andreu Parra/

Entre els elements que hi juguen en el procés sobiranista de Catalunya està el procés constituent, és a dir, la deliberació de la ciutadania, junt amb els seus representants, sobre quin país vol. Per presentar aquest “anhel democràtic” va venir el militant de la GOAC, Ferran Fuguet, al Comitè Permanent del passat 2 de juny.

Fuguet, que també és membre de l’Assemblea Nacional de Catalunya, va explicar que la Convenció Constituent Ciutadana de Catalunya (CCCC) és un procés obert i inclusiu de tothom que ara mateix està immers en la primera fase. En aquest estadi s’organitzen grups de reflexió per analitzar aspectes concrets dels diferents àmbits temàtics (Drets i deures, Benestar, Salut, Economia...).

Des de la CCCC consideren que és important i necessària l’aportació que es pugui fer des de l’àmbit obrer i cristià, i posar sobre la taula els valors de l’antropologia cristiana i de l’Evangeli. En aquest sentit, ja hi ha un treball previ realitzat que se sustenta en la “prioritat de la persona, per sobre de les etiquetes”, va destacar Fuguet.

Si esteu interessats en obtenir més informació o en formar part d’un grup de reflexió us podeu adreçar a l’email info@reiniciacatalunya.cat. També en el web reiniciacatalunya.cat o a la informació relacionada.Altres articles