Please enable JS

Cal garantir el dret a un treball decent

Manifest de Justícia i Pau al qual s’hi adhereix l’ACO

desembre 02/Joan Andreu Parra/

“Cal prendre’s més seriosament que el treball és un bé i un dret fonamental de tota persona, vinculat a la dignitat humana”, és una de les declaracions que trobem al frontispici del manifest pel treball decent que ha fet Justícia i Pau de Catalunya. Aquest document és una síntesi sobre els debats dels últims anys entorn el treball decent i les seves principals reivindicacions i propostes. A aquesta crida ens hem adherit des de l’ACO i la resta de delegacions i moviments del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya.

En el manifest hi ha nou peticions concretes als poders públics i agents socials per començar a treballar. També es destaca “la necessitat d’un compromís social i polític per part de la ciutadania com a via per a la millora de les condicions de vida de les persones”.

També us acompanyem la presentació amb els actes que es van fer a tot l’Estat el passat 7 d’octubre, jornada mundial pel treball decent, des de la coordinació de la iniciativa Església pel Treball Decent.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE