Please enable JS

«Com viure la resurrecció avui?» Trobada a Madrid

Convocatòria virtual d'oració el 19 d'abril passat

maig 07/Joan Andreu Parra/

[Diòcesi de Madrid] El 19 d'abril passat vam tenir una trobada de pregària per Zoom, Com viure la resurrecció avui? a l'ACO comunitat de Madrid. Ens van acompanyar antics militants del grup de Getafe, militants de la JOC, i la Maria Martínez i el Pepe Baena, del Comitè Permanent.

Ens va guiar José Luis Centeno, que ens va proposar tres textos. El primer va ser del llibre de l'Apocalipsi: Ap 5,1-6b i Ap 21,1-7. El segon va ser l'homilia de la Vetlla Pasqual del dia 11 d'abril de 2020, del papa Francesc. El tercer text va ser de l'Evangeli Jn 20,18-31. Vam estar un temps de silenci, dedicat a reflexionar-hi.

Més tard, i amb el cor calentet, vam començar a compartir els nostres signes de resurrecció. Va haver-hi moltíssims símbols, des Laura, que just acabat de treure el títol d'infermeria va venir a Madrid a treballar dur per cuidar malalts de Covid-19, passant per les innombrables accions solidàries que estan sorgint: gent cosint mascaretes i petos per als altres, salvaorelles fabricats en impressora 3D, per fer la feina més còmoda al personal sanitari, una mare que arriba a saturar al 100 per 100 d'oxigen, al rebre el seu nadó acabat de néixer.

Va ser un moment molt emotiu, ple de persones que cada dia demostren que podem fer que el Regne de Déu estigui entre nosaltres.

Vam tenir un record també per al nostre estimat Ángel Frías, mort a causa d'aquest virus maleït.

I a les vuit, vam acabar, per poder sortir a aplaudir als nostres balcons.

L'Esperit Sant ens va acompanyar des de la nostra diversitat i la nostra senzillesa. Dins del freda que podria ser una trobada virtual, ens va omplir el cor de calidesa i qualitat humana.

Una abraçada en Crist Obrer.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE