Please enable JS

Congrés de laics «Poble de Déu en sortida» al 2020

S’esperen 2.000 participants a aquest esdeveniment que es farà a Madrid

setembre 10/Joan Andreu Parra/

Un congrés per «impulsar la conversió pastoral i missionera del laïcat en el Poble de Déu, com a signe i instrument de l'anunci de l'Evangeli de l'esperança i de l'alegria per acompanyar els homes i dones en els seus anhels i necessitats, en el seu camí cap a una vida més plena». Aquesta és la proposta que es concretarà en tres jornades, del 14 al 16 de febrer del 2020, a la Casa del Campo de Madrid.

Altres objectius específics del Congrés són la vocació baptismal del laïcat per a la missió, la dimensió sociopolítica de la fe, viure la missió amb alegria i esperança, comunió per a l'acció missionera i Cridats a ser «deixebles missioners»en l'Església i en el món. La voluntat és realitzar aquest Congrés des de la sinodalitat i en un procés de discerniment espiritual.

En la fase prèvia a la celebració d’aquest Congrés Nacional d’Apostolat Seglar (convocat per la Conferència Episcopal Espanyola) s’estan treballant diversos qüestionaris des de les diòcesis amb un paper destacat dels moviments i les associacions de laics. De fet, s’hi està participant des del Comitè Permanent de l’ACO, de cara a una Jornada preparatòria que ha convocat l’Apostolat Seglar.

Teniu més informació al programa i al web del Congrés.Altres articles