Please enable JS
Mapa de compromisos de la militància de Còrdova que van fer en la trobada de Nadal de l'any passat.

Contesta a l’enquesta per dibuixar el Mapa de l’acció de la militància

S’engega aquest mitjà per prendre consciència dels nostres compromisos

desembre 11/Joan Andreu Parra/

Com indica al Pla de curs, la proposta de treball per aquest curs 2023-2024 correspon al Repte 1 de la Línia D (Vetllar per la qualitat del nostre compromís militant), a la Sub-línia 1 de la Línia A (Promoure un procés perquè cada militant valori l’ACO des de la seva realitat personal i comunitària, que faciliti la seva implicació en el Moviment lliurement i amb compromís segons les seves capacitats, disponibilitats i possibilitats) i al Repte 1 de la Línia B (Promoure el trobament personal amb Jesucrist per garantir la missió evangelitzadora i profètica de l’ACO) del nostre XIIè Consell, celebrat el curs passat. Per als tres objectius es proposen diverses actuacions i mitjans possibles, però que no esgoten totes les possibilitats: podem imaginar i concretar altres a les zones i als equips, que ens ajudin a caminar en la direcció del que ens proposem. 

Proposem un mitjà preferent per a tot el Moviment: el mapa de l’acció dels i les militants a cada zona. En algunes zones ja han començat a fer-ho i, de fet, aquestes experiències són les que ens han ajudat per oferir un model unificat, que cada militant, sense presses però sense pauses, haurà de contestar al llarg de tot el curs. Aquells militants que ho havíeu facilitat a la zona, caldrà que ho torneu a fer traslladant-ho a aquest formulari on també observareu que es recull la vostra dedicació professional. Ara que s’acosten festes de Nadal, potser podries trobar una estona per fer-ho. Tot seguit et facilitem els enllaços:

Esperem que sigui un mitjà que ens ajudi a prendre consciència dels nostres compromisos, que són molts i molt diversos; a compartir-los i socialitzar-los, traient-los de l’anonimat en el que sovint es viuen; i a possibilitar contactes i accions entre els que comparteixen compromisos.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE