Please enable JS

Conversió ecològica: un camí irrenunciable

L’ACO subscriu un compromís promogut per Justícia i Pau

juny 11/Joan Andreu Parra/

Durant aquest maig passat s’han complert els cinc anys de l’encíclica ecològica del papa Francesc, Laudato Si. L’ocasió s’ha aprofitat per a difondre diàriament algunes citacions significatives. A banda, Justícia i Pau ha promogut un compromís de l’Església (moviments, entitats, associacions, religioses...) en favor d’una ecologia integral (ja l’han signat 1.451  persones i 140 entitats). L’ACO s’hi ha adherit per considerar-ho oportú ja que la situació que ha generat la pandèmia provocada pel Covid-19 pot ser una oportunitat per trobar una sortida nova com a societat, que tingui cura del planeta i de les persones i amb un sistema econòmic i productiu no depredador i al servei de les persones. En la campanya de llançament es va difondre un vídeo explicatiu amb la participació de diverses persones, entre les quals la presidenta de l’ACO, Maria Martínez.

A banda, el diumenge 31 de maig a la tarda, la diòcesi de Madrid va convocar un espai de formació amb els autors del llibre Alabado seas mi señor... En aquest enllaç podeu llegir la crònica d’un dels participants, Pepe Moreno. I en aquest altre, podeu consultar el vídeo de l’acte.

I, com a conclusió, us adjuntem aquesta reflexió «El clam de terra, del pobres i del virus», del consiliari Jordi Fontbona.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE