Please enable JS

Dia del treball decent, encara avui una aspiració global

El proper 7 d’octubre, jornada internacional

octubre 05/Joan Andreu Parra/

El proper 7 d’octubre se celebra el Dia internacional del treball decent, avui més que mai una aspiració del conjunt de la classe treballadora com a mitjà per retornar la dignitat a totes les persones.

Tal i com indica l’Organització Internacional del Treball, OIT, el treball decent “es basa en el reconeixement que el treball és font de dignitat personal, estabilitat familiar, pau a la comunitat, democràcies que actuen en benefici de tots, i creixement econòmic, que augmenta les oportunitats de treball productiu i el desenvolupament de les empreses”.

Us enllacem un vídeo i una animació que expliquen què és el treball decent.

Us enllacem els actes previstos que organitzarà la Pastoral Obrera de les diòcesis de Barcelona i Lleida, en els quals participarà també l’ACO.

I els testimonis de tres militants de l'ACO (Joan Comella, Montse Garrido i Andrés Viedma) que parlen sobre el treball decent i la renda bàsica de ciutadania.

Podeu seguir l’esdeveniment a les xarxes socials amb l’etiqueta que ha creat el Moviment Mundial de Treballadors Cristians #decentworkMMTC.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE