Please enable JS

El buró de l’MMTC convidat al proper Comitè General

Monogràfic de la revista del moviment mundial pel seu 50 aniversari

gener 10/Joan Andreu Parra/

El 25 de gener proper en què se celebrarà el Comitè General de l’ACO, amb la representació de totes les zones, diòcesis, comissions i el Comitè Permanent, hi haurà uns convidats molt especials: el buró del Moviment Mundial de Treballadors Cristians (MMTC), del qual forma part l’ACO. La trobada servirà per aprofundir en el coneixement mutu i també s’aprofitarà per acompanyar-los a visitar un projecte socials en el qual hi ha implicats militants de l’ACO. En concret serà la Fundació CEL que, precisament, va rebre (juntament amb el CPS Francesc Palau) l’aportació solidària 2019 de l’ACO.

L'equip de coordinació de l’MMTC estarà a Barcelona del 19 al 26 de gener per fer les seves jornades de treball i assistiran al Comitè General de l'ACO el copresident Jean-Claude Tolbize, la secretària general Mariléa Damasio da Silva, el consiliari internacional Bernard Robert i el tresorer Philippe Chatelain i durant aquests dies s’allotjaran a la Casa d’Exercicis dels jesuïtes de Sarrià.

D’altra banda, us enllacem el darrer número de la revista Infor de l’MMTC que és un monogràfic amb els 50 anys d’història d’aquest moviment que va complir el 2016. Podeu consultar-lo aquí.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE