Please enable JS

El Comitè Català de l’ACO aposta per la participació al Consell

Primera reunió de curs celebrada el 10 de setembre passat

setembre 12/Joan Andreu Parra/

Engrescar la militància en la participació al Consell, assolir un Consell transformador, acollir la diversitat com a font de riquesa, vetllar per la participació activa en el Moviment, buscar espais d’aturada i aprofundiment per als membres del Comitè Català i cuidar la formació, convivència i reflexió dels responsables. Aquests són els objectius que s’ha marcat el Comitè Català per al curs que tot just comença.

Les fites van ser fixades a la primera reunió del Comitè Català, el passat 10 de setembre, i també es va repassar com serà la Jornada General del proper 12 d’octubre, que portarà com a lema “Jo faig que tot sigui nou” (Apocalipsi 21, 5). Com a fet destacable d’aquesta Jornada comptarem amb la ponència de Dani Jover, que ens posarà en situació d’abordar el Consell que l’ACO celebrarà aquest curs. En el programa que es farà arribar properament hi haurà detallada tota la Jornada.

En la reunió també es van aportar idees per aprofundir en el treball conjunt entre el Comitè Permanent i els responsables de zona: com ara decidir l’ordre del dia entre tots i també comunicar-se més freqüentment a través del correu electrònic i/o telèfon. En la Jornada General, que arribarà a la 63a edició, es lliurarà a cada militant l’enquesta que s’està preparant. L'objectiu d'aquesta enquesta és que sigui una eina per fer una reflexió individual sobre el que ACO significa per a cadascú de nosaltres. A partir de les respostes s'elaboraran les línies de treball del Consell.

Donem la benvinguda al Comitè Català a la Lourdes Casanovas, la nova responsable de la Zona Besòs que ha pres el relleu de l’Andrés Viedma i al qual agraïm el seu servei.

Aquesta és la pregària que va preparar la Zona Barcelona Nord.Altres articles


Últims articles
Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE