Please enable JS

El laïcat i les noves entitats que defensen els treballadors precaritzats, al «Salillum»

Sisè número de la publicació

desembre 04/Joan Andreu Parra/

L'ACO ha publicat una nova edició de la revista Salillum que ja s'està enviant per correu postal a tota la militància i subscriptors. El sisè número de Salillum inclou un reportatge sobre les noves entitats parasindicals (Las Kellys, Sindicat de Manters...) que estan naixent en defensa de treballadors precaritzats i la disjuntiva en què es troben els sindicats tradicionals. A l’Editorial «El valor de la responsabilitat» reflexionem sobre si els nostres tresors s’assemblen als que Jesucrist ens proposa.

També comptem amb un article d’opinió sobre com pregar des de la realitat, de la religiosa Pepa Torres Pérez. L’entrevista la protagonitza la cantant Lídia Pujol: ens parla de la seva experiència de viure en solitud, de com viu el fet artístic i ens obre el cor a la seva espiritualitat. En definitiva, una conversa íntima i, alhora, intensa. L’acció transformadora dels militants podrem objectivar-la en l’article sobre la visibilització de les violències masclistes que fa Quiteria Guirao des de Teixit de Dones de Mataró. Coneixerem, també, la petjada que han deixat els capellans obrers de Montcada i Reixac, amb Sebas Heredia al capdavant.

S'ha reservat un espai per parlar dels 50 anys del Moviment Mundial de Treballadors Cristians i per conèixer el moviment germà de la GOAC. El Dossier està dedicat al laïcat. Quim Cervera ha parlat amb quatre laics i laiques que ens aporten la seva experiència de servei a les parròquies. La revista es tanca amb un article sobre la cooperativa de telefonia Som Connexió.

Si vols subscrire't pots omplir aquesta butlleta i enviar-nos-la a secretaria@acocat.org.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE