Please enable JS
Mariola López Villanueva, a la ponència de Divendres Sant

«Empeltats/des a Jesús que ens dona Vida», la Setmana Santa a l’ACO

Bona acollida del Via Crucis telemàtic i de la ponència de Mariola López Villanueva

abril 12/Joan Andreu Parra/

Una bona participació i una bona vivència de la Setmana Santa entre la militància de l’ACO són signe d’aquestes ganes de continuar conreant l’espiritualitat i vivint-la en comunitat per afermar els compromisos per construir un món més just i fratern. A l’ACO, la Setmana Santa d’enguany es va poder concretar en tres moments:

· El Via Crucis telemàtic que es va fer Divendres Sant i en el qual van participar pràcticament la totalitat de zones i diòcesis de l’ACO. Podeu consultar el Quadern de Setmana Santa on trobareu tots els testimonis i pregàries del Via Crucis. A banda, també hi ha el testimoni corresponent a la quinzena estació, elaborat per la zona del Baix Llobregat.

· La ponència de Dissabte Sant de la religiosa Mariola López Villanueva, «Historias de resurrección en los Evangelios», a la qual s’hi van connectar més de 140 persones, i que podeu consultar a l’enllaç. Tingueu present que ens vam comprometre amb la ponent que l’enllaç el faríem servir internament al moviment i a facilitar-lo només a aquelles persones que ens el demanin.

· La Vetlla Pasqual que es va retransmetre des de l’església de Sant Pacià, de Barcelona.

 Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE