Please enable JS

​​​​​​​Impacte del treball digital sobre treballadors, família i societat

Assemblea i seminari del Moviment de Treballadors Cristians Europeu a Birmingham

novembre 12/Joan Andreu Parra/

Del 18 al 20 d’octubre es va celebrar a Birmingham el seminari organitzat pel Moviment de Treballadors Cristians d’Europa (MTCE) que aquest any abordava el procés de digitalització en el món del treball i les conseqüències pels treballadors, les seves famílies i la societat. El seminari va estar organitzat pel moviment anglès MCW, membre del MTCE, i es va portar a terme en un petit hotel - centre de convencions que pertany al sindicat de mestres.

Per part de l’ACO van assistir-hi la Montse Sidera (comissió d’Internacional), Josep Jiménez Montejo (exconsiliari general) i Joaquim Villanueva (coordinador). En el marc de l’Assemblea, es va elegir per unanimitat Josep Jiménez Montejo com a consiliari del MTCE pels propers quatre anys i Joaquim Villanueva com a membre del grup de coordinació de l’MTCE. Igualment, van ser elegits per unanimitat el nou president de l’MTCE, Petr Koutny (KAP República Txeca) i Toni Santamaria (HOAC Espanya) com a nou coordinador del MTCE.

El seminari es va desenvolupar en nou sessions i l’ACO vam participar presentant un document sobre l’impacte del procés de digitalització en la societat i els testimonis dels militants Albert Dresaire i Lola Herrero.

Teniu més informació als següents enllaços:

· Ponència “El treball digital: impacte en la societat”

· Testimonis d’Albert Dresaire i Lola Herrero

· Declaració final del Seminari de Birmingham

· Resum detallat del SeminariAltres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE