Please enable JS

L’intercambio, un bon moment per sentir-nos comunitat

La trobada serà a Pozuelo de Alarcón, del 6 al 9 de desembre

novembre 12/Joan Andreu Parra/

Els propers dies 6 a 9 de desembre se celebra l’Intercambio de l’ACO per als militants de totes les zones i diòcesis. Serà a la Casa d’Espiritualitat Emaús que està a Pozuelo de Alarcón. El tema de la trobada serà “L’espiritualitat en l’acció” i estarà acompanyat pel consiliari de la diòcesi d’Alacant, Pepe Lozano.

La trobada està sent preparada pels militants de la diòcesi de Madrid i s’han previst diversos espais de pregària, formació, tallers i alguna excursió també. S’ha fet una reserva de vàries habitacions dobles a la casa de Pozuelo de Alarcón i hi ha la possibilitat que vinguin també famílies amb nens ja que hi haurà servei d’acollida i animació per la canalla. Els preus de la trobada són 111 euros els adults i 57 euros els infants (3 a 14 anys). Per inscripcions ens heu d’enviar un email a coordinacio@acocat.orgcom a màxim el 26 de novembre. A l'agenda del web teniu informació més detallada amb el programa, les fitxes d'inscripció i les indicacions per arribar-hi.

El consiliari Pepe Lozano remarca l’oportunitat de l’Intercambio per «poder trobar-nos en profunditat amb nosaltres mateixos, com ens veiem, i si assumim la marxa que porta la nostra vida; perquè els equips es trobin amb la seua realitat, objectivem la nostra vida comunitària i fem un bon discerniment a la llum de la Paraula i de les llums que El Senyor ens done a través del seu Esperit; i per poder viure una trobada íntima-total amb la persona de Jesús (l'espai que anem a compartir, la trobada amb nosaltres i amb els companys, la convivència i totes les aportacions, els moments d'oració, totes aquestes coses seran manifestacions de la persona de Jesús. Es tracta que ens situem, des del principi, a partir de la fe).»

Per últim, us compartim la reflexió del Fran d’Alacant: «Molt sovint enfoquem les coses des d’allò que ens ve de gust, ens crida l’atenció o ens aporta quelcom. Si em centro en l’Intercambio, per exemple, em podria plantejar anar-hi o no en funció de vàries circumstàncies: que m’ho permeti la meva feina o obligacions, que el tema m’interessi, que la ponència m’aporti... Tot això, molt lògic i normal, no deixa de ser un enfocament des del jo mateix. Després d’haver reflexionat sobre això, penso que és important la presència de tots i cadascú de nosaltres en aquests espais, no tant pel que ens aporten (que també), sinó pel que aportem. L’Intercambio, com el seu propi nom indica, no és només un espai de formació, sinó, sobretot, un espai de compartir experiències, vivències i moments amb els germans i germanes que no tenim ocasió de veure’ns tan sovint per la distància. És un moment per a sentir-nos comunitat en el Moviment»

S’ha habilitat un blog on anireu trobant informació sobre l’Intercambio.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE