Please enable JS

Les Llars del Seminari reben l’aportació solidària de l’ACO

Un projecte de Lleida dóna resposta a persones en situació d’emergència d’habitatge

octubre 10/Joan Andreu Parra/

Un projecte que implica tota una diòcesi i que sorgeix el 2012 del mateix bisbe per donar resposta a una situació que atempta contra la dignitat de la persona com és deixar sense llar les famílies. Les Llars del Seminari de Lleida és l’acció transformadora a la qual l’ACO destinarà la partida solidària del pressupost d’enguany per donar-hi suport, concretament seran 1.000 €. La proposta la van aportar els companys de Lleida, alguns dels quals hi participen com a voluntaris, i va ser aprovada per unanimitat en el Comitè Català del passat 8 de setembre.

El projecte ha posat a disposició de la societat un recurs, l’antic seminari de Lleida, per fer front a la injustícia de la manca d’habitatge. Llars del Seminari treballa diferents aspectes, com ara, la solidaritat, ja que ha comptat per l’adequació de l’edifici amb la implicació gratuïta de diferents empreses, així com de particulars. També cerca el protagonisme dels usuaris, que participen en la gestió de les activitats i defuig el paternalisme, ja que compta amb professionals per ajudar les famílies a cercar recursos per fer front a la situació en que es troben i que puguin tornar a reprendre els seus projectes anteriors.

La gestió del projecte destaca per la transparència i poden consultar-se al web els comptes i els gestors de la Fundació. Podeu consultar la darrera memòria publicada.Altres articles