Please enable JS
Eucaristia de la diòcesi de Còrdova

Les zones i diòcesis acomiaden comunitàriament el curs

Assemblees finals per valorar i compartir entre els grups

juliol 12/Joan Andreu Parra/

Aquests dies s’han estat celebrant diverses assemblees de finals de curs a les diferents diòcesis i zones. Tot seguit us relacionem algunes breus cròniques que ens heu enviat:

Còrdova: Dissabte 26 de juny vam tenir la nostra assemblea de final de curs. Vam acollir l'equip d'iniciació en la seva decisió d'incorporar-se a l’ACO, vam agrair al responsable de PO i al responsable diocesà els seus serveis i vam encomanar a la nova responsable de PO aquesta important missió. També vam revisar el curs, en el qual tot i les dificultats que hem trobat hem seguit creixent com a moviment. Us adjuntem fotos de l'Eucaristia.

Montserrat: El dissabte 26 de juny a la tarda vàrem celebrar la trobada de fi de curs. Ens reunírem a la parròquia de Sant Llop de Sant Andreu de la Barca. Després de la benvinguda, ens posàrem de ple en la celebració de l'eucaristia i en Jaume Grané ens obsequià amb una magnifica homilia.

Tot seguit visionàrem el documental “Església confinada” (https://www.catalunyareligio.cat/ca/estrena-documental-esglesia-confinada-animaset) que propicià un ric debat i on afloraren les diferents vivències que hem tingut els militants vers aquesta època enfront les parròquies... realment interessant.

Acabàrem la jornada compartint un pica-pica i, sobretot, compartint aquella conversa, aquella mirada, aquella inquietud, aquell somriure, aquell estar a gust... En fi, molt emotiu perquè no deixava de ser un nou retrobament. Bon estiu a tothom!

Besòs: El 2 de juliol vam celebrar l’assemblea de final de curs a la parròquia de Sant Paulí de Nola, al barri de Besòs de Barcelona. Vam optar per una fórmula mixta de manera que vam trobar-nos presencialment (sobretot militants dels grups de més edat que tenien moltes ganes de reunir-se) i telemàticament a través de la retransmissió a través del canal de YouTube de la parròquia. En l’Assemblea vam fer un repàs pel que s’ha fet a la zona i al moviment aquest curs, vam expressar amb una paraula com ens hem sentit moviment i com encarem el curs vinent. Finalment, vam celebrar l’Eucaristia amb la comunitat parroquial i vam compartir taula als locals. A banda, també us compartim la darrera Revisió de Vida que ha fet el grup Sant Adrià, amb alguns trossets que han sortit en el Jutjar-Actuar.

Nou Barris: Us adjuntem el testimoni del Bosco, president de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola pública del Pla de Dalt d’Olot, que es va llegir a l'Assemblea del 3 de juliol passat. «El que em mou a implicar-me en un col·lectiu sempre és la transformació de les persones i l’entorn i la implicació d’altres persones en el procés, el més important és el camí i no tant l’objectiu final. Sé que som pocs però som valents, perseverants i entusiastes».

Baix Llobregat: El dia 3 de juliol ens vam trobar físicament per celebrar el final de curs de la zona a la parròquia Sant Pere i Sant Pau al Prat del Llobregat. Va ser el primer cop que com a zona anàvem a celebrar allà. En el marc de l’eucaristia vam compartir vida amb testimonis i Fe. Va ser molt emocionant tornar a trobar-nos amb aquells que feia tant de temps que no vèiem. Sobre tot els més grans de la zona, amb dificultats de mobilitat i comunicació. Aquells que hem perdut en tot aquest camí també van tenir lloc pel record. Una tarda càlida i calorosa.

Vallès Oriental: Dissabte 10 de juliol a l'Espai Rural de Gallecs  vam fer la trobada de fi de curs de la zona. Ens vam trobar 16 persones davant l'ermita de Santa Maria de Gallecs. Algunes van arribar caminant. La majoria en cotxe. Vam gaudir una bona estona de veure'ns cara a cara, en petits grups espontanis explicant-nos petites i grans coses. Després vam celebrar l'Eucaristia dins aquell temple natural amb cants acompanyats  pels ocells. Un entorn propici per sentir la presència de Déu. Després uns quants ens vam quedar a compartir el dinar. Podeu consultar la pregària d'agraïment que vam compartir al final de l'Eucaristia i algunes fotos.

Podeu consultar un recull de fotografies: https://flic.kr/s/aHsmWcjPRQ.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE