Please enable JS

Les zones i diòcesis celebren el final de curs

Les mesures de prevenció han fet que la majoria de trobades hagin estat telemàticament

juliol 07/Joan Andreu Parra/

Són vàries les zones i diòcesis que aquests dies estan celebrant el final del curs, tal i com van avançar en el Comitè General del 27 de juny. La gran majoria ha fet trobades o pregàries de manera telemàtica (Besòs, el 3 de juliol; la paellada virtual del Baix Llobregat, el 27 de juny; Lleida, el 5 de juny), exceptuant la zona de Nou Barris que, amb les mesures de prevenció i seguretat, ho va celebrar presencialment el 5 de juliol passat als locals parroquials de Santa Engràcia. La zona del Vallès Oriental la farà l’11 de juliol proper.

Algunes zones, com és el cas de Barcelona Nord, han fet un recull de les aportacions dels grups en què comparteixen el que s'ha viscut en el confinament: testimonis, pregàries, estudis d'evangeli... En Carlos, del grup Aixopluc, ha fet un muntatge que li agraïm i al qual s'hi pot accedir des de l’enllaç.

La diòcesi de Madrid també va celebrar l’Assemblea de fi de curs el 28 de juny passat i ens han compartit aquests dos documents a mode de resum:

· En qué ponemos la fuerza el curso que viene en ACO Madrid
· DAFO diócesis Madrid

D’altra banda, els i les consiliàries de zona i diòcesi s’han reunit telemàticament el 6 de juliol per compartir i valorar aspectes del curs que s’està acabant i encarar el nou curs 2020-2021. Entre altres qüestions han comentat quin és el paper dels consiliaris en el treball pel Consell del 2022, el relleu de la presidenta, la recerca d’un nou coordinador/a, reconeixement de l’ACO a nivell estatal...



Altres articles