Please enable JS

Maria del Mar Albajar: «Quan més visqui la meva relació amb Déu més fruit donaré»

L’abadessa del monestir de Sant Benet serà la ponent en la Jornada General

octubre 08/Joan Andreu Parra/

«En la ponència que es farà a la Jornada General de l’ACO parlaré del missatge de Jesús per iniciar a la fe els seus contemporanis segons l'evangelista Marc», ens avança Maria del Mar Albajar i Viñas, monja del monestir de Sant Benet de Montserrat, del qual n’és l’abadessa des del 2015.

Maria del Mar Albajar fa un repàs sobre la seva iniciació en la fe: «Va ser a la família i a l'escola: la fe era el meu àmbit natural de petita. Després però, vaig topar amb una religió que sentia que anava contra la meva manera de ser, sobretot com a dona. I em vaig fer adulta allunyada de la fe. Anys més tard, quan vaig recuperar la fe, vaig necessitar estudiar i llegir per poder integrar la religió i la fe.»

Pel que fa a la dimensió evangelitzadora —el “doneu fruit” de què parlem al lema de curs— i com tenir-la més present en el dia a dia, Albajar sosté: «La fe és una aventura personal que visc amb la meva vida. Quan més visqui la meva relació amb Déu més fruit donaré. És important que el fruit que donem sigui resultat de la nostra experiència de fe, del do de Déu, perquè el que comuniquem tingui a veure amb el missatge de Jesús, un missatge alliberador i sempre nou, engrescador avui encara.»

Maria del Mar Albajar (Caldes de Montbui, 1970) ha estudiat Empresarials i Econòmiques, música, Focusing i Teologia. «I avui faig el que puc», acaba.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE