Maria Martínez: «L’ACO dona un sentit diferent a la vida»

La presidenta del Moviment, entrevistada per l’Agència Flama

«L’ACO ens va configurant en un estil de vida de ser lliures, crítics i transformadors», expressa la Maria Martínez en l’entrevista que l’Agència cristiana de notícies Flama li ha realitzat. A l’interviu de catorze minuts i gravada en vídeo s’aborden diferents qüestions com la proximitat del Consell de l’ACO, el recolzament a la campanya sobre el Treball Digne o la relació amb els bisbes de la Tarraconense.

La presidenta de l’ACO destaca que la funció del Moviment és evangelitzar, des del testimoni i el compromís, en els ambients obrers i populars: «L’alegria d’aquesta experiència de vida, de creure en Jesucrist i en Déu Pare, que ens impulsen, ens donen ànim i ens acompanyen, la voldríem donar a conèixer allà on som. Convidar a viure aquesta experiència gratificant i que dona un sentit diferent a la vida», explica.

Martínez ha remarcat que l’ACO «estem dins i som part de l’Església» i confia que les intencions i ganes que es van observar en la reunió amb la Conferència Episcopal Tarragonense «tinguin continuïtat.» La Maria també es felicita pel do del papa Francesc: «És molt valent, el necessitem. Que continuï treballant per aquesta nova Església, si és possible i el deixen.» I finalitza: «L’Església ha de partir de l’Evangeli de Jesucrist, però l’Església també és una estructura molt dura.»

Podeu consultar l’entrevista a l’enllaç.

 

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.