Please enable JS

Montserrat Sidera representarà l’ACO a l’MTCE

El 16 d’octubre es va celebrar l’Assemblea del Moviment de Treballadors Cristians Europeu

novembre 09/Joan Andreu Parra/

[Comissió Internacional] El passat 16 d’octubre va tenir lloc, via telemàtica, l’Assemblea anual del Moviment de Treballadors Cristians d’Europa, a causa de la impossibilitat de fer-la presencial per la situació sanitària que vivim. Habitualment aquesta assemblea es fa junt amb un Seminari de formació, que aquest any s’ha hagut de cancel·lar, la qual cosa ha provocat un afebliment en els ingressos anuals de l’MTCE, ja que pel fet de fer aquest Seminari de Formació, rebíem una aportació de la Comunitat Europea.

L’assemblea va ser al voltant d’aspectes formals, com el resum d’activitats fetes durant curs passat, el balanç econòmic i el pressupost, i la proposta d’activitats pel curs vinent. A més, amb motiu de la dimissió del president actual a causa de la seva situació personal i familiar, en Petr Koutny, de la KAP, de la República Txeca, es va procedir a l’elecció de la nova presidenta de l’MTCE, resultant escollida la membre de la LOC de Portugal, Olinda Marques.

També en l’assemblea ordinària es varen ratificar els canvis en el Grup de Coordinació de les persones que representen els diversos moviments que integren l’MTCE. En el cas d’ACO-Espanya, durant els dos darrers anys ha portat a terme aquesta responsabilitat en Joaquim Villanueva. En deixar la coordinació del moviment, passa a assumir aquesta responsabilitat la Montserrat Sidera, membre de la Comissió Internacional d’ACO, que va ser presentada i ratificada en aquesta assemblea.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE