Please enable JS

Àngela Rodríguez, nova coordinadora general de l’ACO

El Comitè General reunit el 7 de novembre ha ratificat la proposta del Comitè Permanent

novembre 07/Joan Andreu Parra/

La militant de la zona del Baix Llobregat, Àngela Rodríguez, és la nova coordinadora general de l’ACO després que el Comitè General reunit en convocatòria extraordinària el 7 de novembre passat hagi ratificat la proposta del Comitè Permanent. La nova coordinadora general pren el relleu de Joaquim Villanueva Puig que va deixar aquesta responsabilitat per motius personals el 30 de setembre passat i s’incorporarà en els propers dies.

El Comitè General ha valorat positivament la rapidesa en el procés de selecció al qual s’hi van presentar inicialment quatre candidates, tot i que només l’han culminat dues. Una comissió específica formada per la presidenta anterior Maria Martínez, el president Santi Boza i el militant Toni Fernàndez (que va ser coordinador de l’ACO durant set anys) s’ha ocupat de preparar els qüestionaris, fer les entrevistes a les candidates i realitzar la proposta final al Comitè Permanent.

L’Àngela Rodríguez González té una àmplia trajectòria i coneix en profunditat l’ACO, on va ingressar fa disset anys després d’haver militat a la JOC. Actualment és la responsable de la zona del Baix Llobregat (la més nombrosa del moviment), un servei que deixarà properament, i és membre de l’equip promotor i presentadora del programa de la Pastoral Obrera de Catalunya, Llevat dins la pasta, a Ràdio Estel. Anteriorment, havia format part també durant diversos cursos de la Comissió de comunicació de l’ACO. En l’àmbit professional, l’Àngela és periodista i anteriorment havia treballat com a responsable de comunicació a CCOO, el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona, la Fundació Corresponsables, la Fundació ACE i al diari Metro Directe, entre altres.

«Poder desenvolupar la funció de coordinadora general m’il·lusiona molt i significa un avenç importantíssim pel que fa al meu compromís amb el moviment, amb la classe treballadora i amb el missatge de Jesús, que han estat els principals motors de la meva acció al llarg dels anys», assegura l’Àngela. «Afronto aquest repte amb molta il·lusió, faré tot el que pugui i demanaré molta ajuda. El més important és que el moviment continuï caminant i creixent», ha expressat.

L’Àngela ha rebut el suport de tots els membres del Comitè General que li han desitjat «sort i que tiris endavant amb molta força i energia». En particular, Toni Fernández, responsable de la zona de Nou Barris, li ha confiat que «se’t demanarà molt i tu rebràs molt. És una tasca que cansa i enriqueix, alhora». De fet, aquest militant s’ha ofert a acompanyar la nova coordinadora general per al desenvolupament de la seva feina, en la mesura que ho necessiti.

Al Comitè General també s’ha acomiadat el responsable de la diòcesi d’Alacant-Orihuela, Fran Ferrández, que traspassa la responsabilitat a José Antonio Madrid.

A la imatge, l’Àngela als estudis de Ràdio Estel on condueix i presenta el programa Llevat dins la pastaAltres articles


Últims articles
Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE