Please enable JS

Nou Equip de Pastoral Obrera a Sant Boi

Xerrada-col·loqui el 16 de febrer a la parròquia de Montserrat

febrer 06/Joan Andreu Parra/

“Cristian@s en el món del treball” és el nom del nou Equip de Pastoral Obrera (EPO) que s’acaba de constituir a Sant Boi amb persones pertanyents a parròquies i moviments apostòlics de la diòcesi de Sant Feliu compromeses en el món del treball i en diferents moviments socials. “El nostre desig és col·laborar amb totes les persones de bona voluntat i amb tots el moviments de la nostra població que s’esforcen per fer una societat millor, aportant allò d’específic amb què Jesús ens ha omplert el cor”, expliquen a la presentació.

El nou EPO té un caràcter clarament obert al pretendre aplegar ciutadans no solament de Sant Boi, sinó també de les localitats properes i no solament persones creients sinó també aquelles que “tot i no considerar-se creients, tenen com a referents positius Jesús de Natzaret i els valors evangèlics que ens va transmetre”. El lloc de trobada habitual serà la parròquia de Montserrat de Sant Boi (carrer  Jacint Verdaguer, 151) i l’email de contacte eposantboi@gmail.com.

Igualment, a la declaració d’intencions, manifesten que “humilment, a través de les nostres vides i de les activitats que pensem portar a terme, voldríem difondre i contagiar als nostres companys i companyes de treball l’estil de vida de Jesús de Natzaret, el Crist, l’amor a totes les persones que considerem germans i germanes, i la lluita perquè totes elles tinguin una vida digna i plena”.

La propera proposta serà la xerrada-col·loqui “El dret a decidir sobre el futur de Catalunya”, a càrrec de Quim Cervera, el proper 16 de febrer a les 19 h a la parròquia Nostra Sra. De Montserrat, de Sant Boi. Als annexos podeu trobar el cartell de l’acte i de la resta de sessions previstes per aquest cursAltres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE