Please enable JS
Captura de la pàgina principal del web de l'ACO

Nou web de l’ACO

La pàgina es renova en la totalitat

juny 11/Joan Andreu Parra/

L’ACO ha renovat el seu lloc web acocat.org amb una revisió de tota l’arquitectura i un nou disseny més clar i dinàmic. Al nou espai prenen rellevància les notícies, publicacions del moviment (Mediateca) i l’agenda, i es facilita la compartició de continguts en xarxes socials (Facebook i Twitter). Així mateix, el nou web s’adapta als diferents dispositius des d’on s’accedeixi (ordinadors de sobretaula, telèfons mòbils, tauletes...) i ha millorat en llegibilitat amb una nova tipografia d’un cos més gran i més contrastada.

El nou web s’ha estrenat el dilluns 7 de juny i ha estat fruit d’un treball de vuit mesos, realitzat conjuntament per part de la Comissió de comunicació de l’ACO amb el seu proveïdor tecnològic, la cooperativa Colectic. S’ha partit d’una plantilla Hasswell a la qual se li han afegit prestacions, funcionalitats i grafisme propis. A banda, el web s’ha testejat prèviament entre un grup divers de militants i abans s’havien recollit aportacions dels usuaris en una enquesta a la militància.

Igualment, també s’han renovat les publicacions electròniques com l’e-butlletí, que s’envia cada mes amb una recopilació de les notícies principals, i l’Info-ACO, per a comunicacions puntuals.Altres articles