Please enable JS

Reafirmar la dignitat del treball davant dels canvis laborals

Seminari i Assemblea del Moviment de Treballadors Cristians Europeu a Àvila

novembre 11/Joan Andreu Parra/

“Davant la situació actual del món del treball només trobarem respostes si busquem camins que tornin la dignitat a la feina. Per això és imprescindible repensar en profunditat el sentit que li donem al treball”. Aquesta és una de les conclusions a què es va arribar al Seminari i l’Assemblea del Moviment de Treballadors Cristians Europeu que es va fer a Àvila del 27 al 30 d’octubre passats.

En l’Assemblea i el Seminari es van analitzar els efectes que tenen sobre les persones i les famílies les transformacions incessants que s’estan produint a l’esfera del treball. “Sentim la crida de Jesús que ens convida a acompanyar la vida de les persones que pateixen; a col·laborar en un canvi de mentalitat de la vida social i econòmica; a participar en les institucions per aconseguir que estiguin al servei de les necessitats de les persones”, és el compromís que emana d’aquesta Assemblea.

Per part de l’ACO van assistir-hi la coordinadora, Cèlia Santiago, i el militant Xavier Such. Podeu llegir una crònica a l’enllaç i també la declaració final.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE