Please enable JS
Portada de la revista.

«Salillum» n. 15 amb el jesuïta Víctor Codina

Nova edició de la revista de l'ACO

juliol 21/Joan Andreu Parra/

S'està imprimint la darrera edició de la revista semestral de l’ACO, Salillum, que properament rebran a casa militants i subscriptors. Es pot consultar el número complert a la Mediateca del web.

En aquest número també s'encarta el document formatiu Creixem«Una manera d'enfocar la vida».

A l’Editorial d’aquest número de primavera-estiu, Vigor evangèlic, es repassa el complex moment en què ens trobem amb una mirada esperançada.

La portada i l’entrevista corresponen al teòleg Víctor Codina, que va acompanyar la Jornada de consiliaris d'enguany. Amb el jesuïta, ben clarivident en l'ancianitat, la Sonia Herrera va mantenir un diàleg a la seu de Cristianisme i Justícia entorn el moment eclesial actual, la direcció que el Papa està imprimint a l'Església, la sinodalitat, la desafecció religiosa de la població, la dona...

Al dossier Tradicions religioses i espirituals que dialoguen en societats plurals s'aborden, a través de diversos testimonis que ha coordinat Quim Cervera, les experiències que està havent-hi de diàleg interreligiós i què és el que aporten.

El quinzè número de Salillum es completa amb molts altres temes, entre els quals destaquen un reportatge sobre les treballadores del sector de les cures i una acció de suport que, des de la diòcesi d'ACO-Còrdova, van impulsar amb aquest col·lectiu. També coneixerem la gènesi i l'activitat actual de l'ONG del Camerun a la qual es va destinar l'aportació solidària de l'ACO d'aquest curs

L’espiritualitat, en aquesta ocasió, s’aprofundeix per mitjà d’un Estudi d’Evangeli que proposa el consiliari Oriol Xirinachs, i on desgrana el lema d’aquest curs que finalitza entorn el gra de mostassa. I es coneix millor un altre moviment de la Pastoral del Treball, les Hermandades del Trabajo. Per últim, es proposa reflexionar al voltant del consum conscient de la mà dels talleristes de Setmana Santa i militants Laia Garcia i Josep Anton Cordero.

El número es remata amb una bella fotografia cedida per Juan Carlos Tomasifotoperiodista de Metges sense Fronteres, entorn els matrimonis forçats al Níger i Nigèria.

És possible subscriure's a la revista bé omplint la butlleta que hi ha a l'interior o bé des del web.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE