Please enable JS

T’apuntes a fer soroll en les xarxes socials el Dia Internacional del Treball decent?

Acció mundial per promoure la renda garantida ciutadana i el treball digne

setembre 14/Joan Andreu Parra/

El Moviment Mundial de Treballadors Cristians ha proposat als moviments que hi estem adherits participar de forma activa en una acció mundial que es farà el proper 7 d’octubre, Dia Internacional del Treball Decent, per promoure la renda garantida ciutadana i el treball digne.

És el primer cop en la història de l’MMTC que s’organitza una acció com aquesta perquè “és essencial dir-li al món que el treball és un dret de cada persona, el que ens dóna la dignitat, que hi ha més maneres de construir una societat fraterna on tothom té una renda bàsica per a viure amb dignitat”.

L’objectiu és convertir l’etiqueta que es definirà en “trending topic”, és a dir, que aquesta acció es converteixi en un dels temes més parlats a les xarxes socials Twitter i Facebook. És per això que calen molts tuitaires que ajudin a fer d’altaveu d’aquesta acció a les xarxes socials.

L’ACO hi participarà en aquesta acció en la qual s'incorporarà un vídeo amb les aportacions de diferents militants de moviments cristians de tot el món (també de l’ACO) que parlaran de la importància de la renda garantida ciutadana i el treball digne.

Necessitem almenys cinc persones que ajudin el responsable de Comunicació a tuitejar l’acció durant tot el dia. Els i les militants que us engresqueu podeu fer-nos-ho saber escrivint un correu electrònic a comunicacio@acocat.org amb l’assumpte “7 d’octubre”.

Us enllacem el fulletó de la campanya on podeu consultar més informació.Altres articles