Please enable JS
Treball de grups en la Jornada General del curs passat.

Tot a punt per la Jornada General en què l’ACO celebra el 70 aniversari

La trobada canvia el lloc als Salesians Rocafort

octubre 09/Joan Andreu Parra/

“Que l’esperança us ompli d’alegria” (Rm 12,12), és el lema de la 70a Jornada General de l’ACO que se celebrarà el proper dijous 12 d’octubre al col·legi Salesians Rocafort, de Barcelona (atenció, hi ha un canvi d’emplaçament). Enguany, amb motiu del 70 aniversari de la fundació del moviment de Pastoral Obrera, la Jornada pren un format diferent amb la ponència de la benedictina Teresa Forcades i l’Eucaristia al matí, i uns espais celebratius i de memòria a la tarda.

“El lema que hem triat per aquest curs són unes paraules que sant Pau dirigeix a la comunitat cristiana de Roma. Tot el capítol 12 de la carta als romans és una invitació a viure una nova vida en Jesucrist, que creiem que és ben actual i motivadora per a la nostra vida militant de treballadores i treballadors cristians avui”, explica el consiliari general, Pepe Rodado. El lema emana del XII Consell que es va celebrar del 18 al 20 de novembre passats amb els eixos de Comunitat, Espiritualitat i Missió, per als tres propers cursos. 

La Jornada General s’iniciarà amb la pregària, la presentació del Pla de curs i la ponència a càrrec de Teresa Forcades. Tot seguit hi haurà l’Eucaristia, la lectura del manifest “Viure des de i amb Jesús, per transformar el món amb esperança” i el dinar de germanor. A la tarda hi haurà una taula rodona que serà un Espai de memòria amb la participació de militants de vàries generacions que posaran de relleu què ha significat el moviment ACO en les seves vides. També es projectarà un vídeo del 70 aniversari i hi haurà actuacions musicals de Llar de Folk i Dum i unes danses festives finals.

La Jornada General es podrà seguir a través de les xarxes socials amb les etiquetes: #JGACO2023 #70anysACO.

A l'enllaç podeu consultar el Programa: https://acocat.org/sites/default/files/programa_12o_cat_2023-24.pdfAltres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE