Please enable JS

Treball que dignifiqui per a tothom

Manifest i actes a les diòcesis amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball Decent

octubre 01/Joan Andreu Parra/

El treball, per a moltes persones, lluny de ser un element de dignificació i sentit, com propugna la Doctrina Social de l’Església, és una autèntica trituradora de vides. Encara per veure els efectes a mig termini de la revolució digital, ja constatem com «els mercats no creen prou llocs de treball per a tothom, cosa que provoca disfuncions i desigualtats injustes i que clamen el cel», com es pot llegir al comunicat que la plataforma “Església pel treball decent” ha preparat per la Jornada Mundial pel Treball Decent.

En aquesta Jornada que se celebra el proper 7 d’octubre, i a la qual ens adherim com a Moviment i com a membre de la plataforma “Església pel treball decent”, proposem una sèrie de mesures alhora que «fem una crida a tota la ciutadania perquè amb les seves actituds impulsin unes estructures socioeconòmiques més solidàries i fraternals.»

A l’enllaç podeu consultar el manifest de la plataforma “Església pel treball decent” i també el de l’MMTC del qual també forma part l’ACO.

A les diferents diòcesis, les delegacions de Pastoral Obrera organitzen actes per celebrar aquesta diada:

· Actes a la diòcesi de Barcelona

· Acte a la diòcesi de Lleida

· Actes a la diòcesi d'Alacant: aquí i aquí

· Actes a la diòcesi de Còrdova 

Podeu seguir la Jornada a través de les xarxes socials i transmetre les vostres impressions amb les etiquetes #7oct, #treballdecent, #trabajodecente.Altres articles