Trobada dels moviments de Revisió de Vida a París

Anglesos, portuguesos, francesos i espanyols es van trobar el 12 i 13 de gener

En el Moviment de Treballadors Cristians Europeu (MTCE) hi ha un subgrup que són els moviments que treballen amb el mètode de la Revisió de Vida i que es coordinen a banda. Es tracta d’ACO-França, la LOC portuguesa, el MCW anglès i la HOAC i l’ACO a Espanya. La darrera trobada es va celebrar els passats 12 i 13 de gener amb el president de l’ACO, Jesús Jiménez, com a representant.

A la primera part de la trobada es va posar en comú l’actualitat dels diferents moviments i, per part de l’ACO, es va explicar que s’havia realitzat una enquesta al conjunt de la militància preparatòria de l’XIè Consell. Tot seguit es va passar al tema principal que era preparar el Seminari i l’Assemblea General del Moviment Mundial de Treballadors Cristians (MMTC) que es farà el proper juliol a Àvila.

Entre altres aspectes es van consensuar les candidatures que aportaran aquests moviments a les renovacions de càrrecs als moviments europeu i mundial. Es va decidir que els membres del grup de coordinació de l’MTCE elaboraran un informe pel que fa a la dimensió financera i a la identitat del moviment i es reflexionarà quins temes es voldran abordar a l’Assemblea del MMTC del juliol.

Pel que fa a la renovació de la presidència del MTCE, es va acordar que en la propera reunió de coordinació se li proposarà a l’actual president Otto Meier una extensió del seu període com a president. En el cas que la seva resposta fos negativa, caldrà veure quina és la posició d'Alemanya per a la renovació i la presa de la presidència.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.