Please enable JS

Un Consell engrescador per reforçar l’ACO i donar fruit

El Comitè Català aprova els objectius del proper Consell

juliol 08/Joan Andreu Parra/

Prendre consciencia d’on som com a Moviment, que surtin les directrius de cap on hem d’anar, posar-nos fites realistes i realitzables, deixar-nos tocar per l’Esperit perquè el Consell doni fruit, que el Moviment surti reforçat i, finalment, que els militants visquin el Consell com un moment engrescador i transformador. Aquests són els objectius pel proper Consell de l’ACO que el Comitè Català ha aprovat en la darrera reunió del curs que va fer-se el passat 2 de juliol.

La trobada va començar amb una pregària de la Zona de Montserrat que va posar l’accent en el fet que “estem preparant i posant fil a l’agulla perquè el Consell surti bé, perquè sigui profitós per tots i perquè serveixi sobretot perquè l’ACO tiri endavant”.

El Comitè Català va aprovar el calendari pel proper Consell, en la que serà la seva onzena edició, i que ha de celebrar-se del 19 al 21 de maig de 2017. Destaquen dues fites: les preguntes que haurà de reflexionar cada militant sobre quina és l’ACO que volem i la reunió de treball que farà el Comitè General, els dies 21 i 22 de gener de 2017, per analitzar les respostes i preparar els documents i les ponències del Consell que s’enviaran amb posterioritat als grups.

Les preguntes a la militància es lliuraran en la propera Jornada General en format d’enquesta i és clau que hi hagi una participació elevada que doni solidesa a les respostes i propostes que es facin. Al gener, el Comitè General, el grup de Treball del Consell i els responsables de grup que vulguin afegir-se treballaran les respostes rebudes i en funció del volum i complexitat es decidirà que es pugui diferir la data definitiva del Consell.

Al Comitè Català també es va ratificar el reglament del Consell, que és el mateix que va regir el darrer i els responsables de zona i comissions van valorar com s’han trobat durant el curs.Altres articles


Últims articles
Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE