Please enable JS
Militants de l'ACO i la GOAC que pertanyen a la Marea Pensionista, en una de les manifestacions dels dilluns.

Testimonis de la darrera Jornada de consiliaris

juliol 12/Pepe Rodado/

Us comparteixo els dos testimonis que vam tenir a la nostra jornada de formació de consiliaris del 4 de març, que portava per títol: ACO: una comunitat que fa comunitat, en missió i en xarxa. Aquests testimonis ens van estimular a sortir cap enfora del moviment, a la trobada de persones i col·lectius amb els que volem ser-hi, per ser fidels a la nostra missió evangelitzadora en el món obrer.

Certament, les assemblees de final de curs ens han ajudat a valorar el camí fet durant el curs i a descobrir les petjades del Déu del Regne en ell. Que després d’un merescut descans comencem el curs vinent amb ganes de tornar, tenint present que celebrarem el 70 aniversari del Moviment i començarem a treballar els reptes que ens vam marcar al Consell.

Una forta abraçada.



Altres articles


Som la Rocío Elvira, en Jordi Soriano (presidents), l'Àngela Rodríguez (coordinadora general) i en Pepe Rodado (consiliari general), les persones que formem el Comitè Permanent de l’ACO.

Periòdicament escriurem en aquest blog col·lectiu per explicar què fem i què pensem. 

Volem acostar-vos l’experiència d’estar al davant del moviment durant el temps que ens heu confiat. Us mostrarem la cuina i els fogons, allò que habitualment no es veu: la coresponsabilitat, la il·lusió, com ens amarem de tots vosaltres i també el cansament, la convivència amb altres responsabilitats i com recuperem forces. Tot plegat, us ho anirem explicant a cau d’orella.