Please enable JS

Poble-sec, un grup acompanyat per l'Albert Marín

març 08/Joan Andreu Parra/

El nostre testimoni de grup té un nom propi, Albert Marin!

Fa més de deu anys que ens vàrem iniciar com a grup d’ACO al Poble-sec. L’Albert va venir com iniciador de grup i no ens va deixar fins que la seva malaltia ja no li va permetre acompanyar-nos.                                             

En aquest text dels fets dels apòstols hi trobem el seu compromís i testimoni. L’Albert no ens donava “plata ni or” però, com Joan i Pere, també ell es fixava en els ulls de cada un de nosaltres, si algú tenia un problema allà estava, atent, per a donar-li la mà, per ajudar al qui ho necessitava.

Com altres grups, nosaltres també hem passat temporades d’alts i baixos, persones que han deixat el grup però també hem tingut la sort que s’hi han incorporat d’altres. L’Albert ha estat per a tots un exemple a seguir, un bon amic, proper, senzill i discret que s’estimava molt el moviment, sempre ens animava i ens deia: «No patiu, cada grup té el seu ritme».                                               

Ara, sense l’Albert el grup ha quedat una mica orfe. Malgrat la seva pèrdua, el seu testimoni ens ajudarà a seguir endavant. Només tenim paraules d’agraïment per a ell, per la seva estimació i escalf, pel seu acompanyament, per totes les vivències que vàrem compartir durant tots aquests anys, pel seu compromís evangelitzador i la seva generositat.

Gràcies Albert! Mai t’oblidarem, et trobarem a faltar.

Grup Poble-sec