Please enable JS
Foto d'un dels grups de la zona Besòs.

Els grups de Revisió de Vida, protagonistes sinodals del Consell

Properament s’obrirà la inscripció del XII Consell que se celebrarà del 18 al 20 de novembre

octubre 03/Joan Andreu Parra/

El Consell és el màxim òrgan de govern de l’ACO en el qual participen tots els grups de Revisió de Vida que constitueixen el moviment a través del seu responsable. Aquesta centralitat dels grups i de les zones es vol subratllar en el proper XII Consell, que se celebrarà del 18 al 20 de novembre propers, i per això s’ha demanat una foto recent de cada grup per poder-les mostrar a la casa que acollirà el Consell, a Veciana. En aquesta imatge, que s'ha d'enviar l'abans possible al responsable de zona o diòcesi, cal indicar el nom dels militants i la zona on està adscrit el grup.

A banda, des de les zones i diòcesis també s’estan recopilant cartells, records i altres elements de jornades organitzades que es faran servir per a l’ambientació de la casa de Veciana. El ponent de la propera Jornada General, el consiliari Jaume Fontbona, posa de relleu que «el Consell és un kairós (moment suprem i oportú) d’escolta: cal escoltar la militància, i després descobrir-hi, amb la unció de l’Esperit, el camí a fer junts, tot i ser diferents, com a moviment evangelitzador en el món obrer».

Fontbona considera que el Consell ens ha d’enamorar «perquè és una experiència sinodal, de caminar junts cap al Regne de Déu amb la força i el sosteniment de l’Esperit que l’amor de Déu Pare ha vessat en els nostres cors (cf. Rm 5,5)». I destaca la importància d’arribar al consens: «Tenim el Consell per fer experiència d’activar el consens entre els i les militants i els i les consiliaris de l’ACO, com a Poble de Déu que som.» I recorda que «la finalitat del consens és assolir un pensament comú i no purament el desig de la majoria».Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE