Please enable JS

A les portes de l’XI Consell de l'ACO

El Comitè Català ratifica els membres de la Mesa

abril 04/Joan Andreu Parra/

Després del treball individual que va fer cada militant contestant l’enquesta preparatòria de l’XI Consell, ara és el torn dels equips de Revisió de Vida que estan analitzant la documentació enviada el 2 de març passat i que s’ha de contestar fins al proper 18 d’abril. Recordem el treball a fer en les instruccions que s’enllacen i també el resum de l’enquesta i la memòria del Pla de comunicació.

D’altra banda, l’11 de març passat va reunir-se el Comitè Català per ratificar els membres de la Mesa del Consell, que se celebrarà els propers 19 a 21 de maig. S’ha procurat la distribució paritària de sexes i recollir la diversitat de zones i diòcesis. Seran Quiteria Guirao, presidenta; Toni Fernández, moderador; Montse Amblàs, secretària; Franc Ferrández, secretari; Josep M. Pujol, consiliari; Jordi Cordero, Montse Milian i Blanca Guilera, com a vocals; i Carlota Arroyo, vocal suplent. Agraïm a les companyes i companys la disposició.

Igualment, es van definir els objectius del Comitè General per als propers quatre anys. Entre els quals destaquem:

  • Potenciar entre els militants les eines de què disposem, com ara el web.
  • Que les zones es trobin dos cops al curs amb la Comissió de Formació per informar sobre la formació que es té previst fer.
  • Que entre Consells es faci formació sobre l’actualització del Pla d’Iniciació.
  • Que les zones prenguin més protagonisme i que demanin ajuda si ho necessiten.
  • Treballar perquè en les diòcesis on hi hagi més d’una zona es pugui crear un comitè diocesà.
  • Treballar perquè la responsabilitat es vegi com una crida a l’evangelització i com un servei als demés.

En la mateixa trobada es va fer una formació per part del militant i membre de la Comissió de Comunicació, Joan Francesc Cánovas, consistent a donar algunes pistes als responsables de zona i comissió per a una comunicació més eficaç. Altres articles