Please enable JS

Maria Martínez: «Dones militants us animo a ser presidenta perquè el moviment s'ho mereix i us necessita»

La militant del Baix Llobregat finalitza el mandat

octubre 14/Joan Andreu Parra/

Si per alguna persona va ser especialment emotiva la Jornada General 2020 va ser per Maria Martínez, que acaba el seu mandat com a presidenta, satisfeta i alhora entristida perquè encara no s’ha trobat un relleu. «El termini de candidatures queda obert durant tot aquest curs. Si aquesta arribés, en una Jornada de responsables tindria lloc l'elecció», va recordar el president Santi Boza que va agrair a la Maria «l’entrega, la voluntat de servei i el privilegi d'haver-me sentit acompanyat aquests dos anys que hem compartit la presidència. Confiem en trobar durant aquest curs una nova presidenta».

«Han passat rapidíssim aquests quatre anys. Va ser un moment molt emotiu dir el sí i també ho és acabar avui. És difícil expressar tot el que he rebut», va dir la Maria. El bisbe Sergi Gordo també va agrair el treball que ha fet la Maria: «Avui que s'acomiada la nostra germana Maria, però que es queda, és de subratllar que ha fet un treball de formigueta per al reconeixement del moviment a la Conferència Episcopal a nivell estatal. Admiro de la Maria aquesta gran capacitat de servei, d'establir sinergies.» 

En acabar la Jornada, la Meritxell i en Víctor, fills de la Maria i el José Luis, li van fer entrega (per sorpresa) en nom del moviment de dos llibres (un de Pablo d'Ors i l'altre de Joseph Campbel, sobre les diferents religions occidentals), una llibreta petita i una targeta. A les pàgines 9-10 del dossier de la Jornada General podeu llegir la carta de comiat de la Maria.Altres articles