Mirar els companys de l’equip amb els ulls de Jesucrist

El pòsit de la Jornada de Responsables 2018

«El càrrec de responsable fa respecte, però un cop hi ets l’has de portar amb dignitat, fe i esperit de servei». Aquest va ser un dels descobriments que els assistents a la Jornada de Responsables van subratllar en aquesta trobada que va fer-se el 22 d’abril passat a la Casa d’Espiritualitat Maria Antònia París, de Barcelona. La Jornada va ser conduïda pel consiliari general Josep Jiménez Montejo, atès que el ponent previst Josep Baquer, es va indisposar el dia anterior.

La trobada es va estructurar en format de Revisió de Vida, amb un Veure dedicat a prendre consciència de la vida de cada persona que forma part del grup, un Jutjar centrat en les actituds bàsiques en l’acompanyament del cristià i un Actuar, que es va concretar en els descobriments i crides a partir de la trobada, que podeu consultar en el document enllaçat de la Mediateca.

També us enllacem els testimonis de tres companyes i companys que van assistir per primer cop a aquesta Jornada de responsables i la impressió que en van obtenir:

I, per últim, unes fotografies de la Jornada a l'àlbum de Flickr.

COM CONNECTAR-NOS

ACO ACCIÓ CATÒLICA OBRERA
C/Tapioles, 10 2n, 08004 Barcelona
hola@acocat.org
93 505 86 86

APUNTA'T A L'E-BUTLLETÍ

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per provar si vostè és un visitant humà i així evitar l'enviament de correu brossa.