Please enable JS
Els tres presidents d'ACO: Josep Ramírez, Josep Sànchez Bosch i Àngel Mena.

Àngel Mena i Josep Ramírez, expresidents d’ACO, marxen al Pare de la mà

Van presidir el moviment consecutivament

juliol 12/Joan Andreu Parra/

Els expresidents de l’ACO, Àngel Mena (1976-1979) i Josep Ramírez (1973-1976), han mort amb pocs dies de diferència a 90 anys. Recordem que l'abril passat també ens va deixar un altre expresident del moviment, Josep Sànchez Bosch. Tot seguit, us enllacem l’escrit de Mercè Solé sobre Àngel Mena publicat al blog ‘A jornal’ (https://www.catalunyareligio.cat/ca/blog/jornal/angel-mena-somriure-militant-306567) i també transcrivim l’escrit que Josefina Faidella, esposa d’en Josep Ramírez, va llegir en el funeral de l’Àngel Mena:

DOS GRANS AMICS

L’Àngel treballava de meritori amb 17 anys a un banc i el Josep també s’hi va incorporar. Tenien la mateixa edat, deu dies de diferència i aprofitant que eren del mateix barri el va invitar al grup de la JOC que ell participava. 

Barri, treball, la JOC els va facilitar una trobada que va marcar tota la vida.

En el barri formaren amb un grup d’amics la Penya Cuni, varis d’ells entraren a la JOC.

Al fer-se adults i casar-se el Josep amb mi i l’Àngel amb l’estimada Montse, canviar de barris, tenir fills igual que la resta de la Penya no es veuen tant però l’amistat i l’aprofundir en la vida seguia igual ja que els dos entraren a l’ACO.

I quan ja més grans i menys obligacions tornaren a trobar-se els de la Penya Cuni, afegint-hi totes les dones, fem trobades, sortides, excursions i dinars. Uns últims anys gaudint de l’amistat i donant valor a tot el que la vida ens ha aportat.

Van començar junts i també ens en deixat gairebé alhora per anar cap el Pare.

Vida plena de la qual hem participat tots.

Donem gràcies al Pare per haver-los tingut entre nosaltres

Sempre els recordarem.

 

També podeu consultar els escrits de comiat al Josep Ramírez de la seva filla Montse i de la seva neta Anna.Altres articles