Please enable JS

Pepa Torres serà la ponent de una Jornada General amb format telemàtic

L’ACO celebrarà l’edició 67a de la trobada que marca l’inici de curs

setembre 16/Joan Andreu Parra/

A les portes de la 67a Jornada General de l’ACO, que marca l’inici d’un nou curs (diferent degut a la situació generada pel Covid-19), la militància es retrobarà per primer cop, no de manera presencial (com era habitual al col·legi dels Salesians St. Joan Bosco d’Horta), sinó en un format telemàtic. «Malgrat tot, volem compartir la situació de crisi sanitària, social i econòmica que estem vivint, amb les seves dificultats i incerteses, però també amb una esperança renovada», expliquen des del Comitè Permanent. De fet, el lema i el Pla d’aquest curs «Jo soc el cep i vosaltres les serments» (Jn 15,5a) recullen aquest esperit.

Enguany, la ponència anirà a càrrec de la religiosa, teòloga i activista Pepa Torres que ens ajudarà a aprofundir en la tasca d’aquest curs que, com recordem, és un curs de transició previ a la celebració del XII Consell que s’ha endarrerit al 2021-2022. Pepa Torres ja ha escrit alguna col·laboració per a l’ACO («Pregar des de la densitat de la realitat», veure Salillum n. 6, p. 8-9). En aquesta entrevista que es va publicar a Catalunya Cristiana, podeu conèixer-la millor.

En la Jornada General també s’acomiadarà la presidenta Maria Martínez que finalitza la seva responsabilitat, en la confiança de poder escollir el seu relleu. Aquest any, degut al nou format de la Jornada General, la celebració de l’eucaristia (que han preparat els companys i les companyes de la zona Nou Barris) es proposa que cada zona/diòcesi la celebri d’una manera autònoma tot en comunió amb la resta del moviment.Altres articles