Please enable JS

Tot a punt per iniciar els Exercicis d’estiu amb Olga Nicolau i Balasch

L’activitat es farà al Casal de Pau d’Arbúcies

juliol 08/Joan Andreu Parra/

«Us proposo de llegir, això és, de passar l’estona amb un amic, com qui hi passa la tarda prenent un cafè o una infusió o un suc de fruita, o... i la conversa s’allarga. I arreglem el món i, alhora, tot continua igual... o no, el propi cor ha canviat. Llegir, simplement llegir, i gaudir de la lectura, deixant que l’amic ens canviï, si ho vol, per dins. Llegir el text i aprendre a llegir la vida.»

La proposta que ens fa l’Olga Nicolau i Balasch per als Exercicis d’estiu és engrescadora. Enguany comptarem amb el guiatge d’aquesta monja benedictina del monestir de Sant Benet de Montserrat (des del 1996) i que ha estudiat Bíblia fins al doctorat (amb la tesi intitulada Poesia hebrea antiga, forma i sentit. Lectures del llibre dels Salms). Abans es va diplomar en Ciències empresarials (1992) i es va llicenciar en Direcció i administració d’empreses (1995) per la Universitat de Barcelona.

L’Olga és deixebla del monjo benedictí Ramon Ribera-Mariné i ens acompanyarà del 19 al 23 d’agost als Exercicis d’estiu que farem al Casal de Pau d’Arbúcies. Recordeu que les inscripcions resten obertes fins al 25 de juliol. Teniu més informació al programa.Altres articles


Subscriu-te al E-butlletí

Rebràs les noticies per correu electrònic!

INSCRIU-TE