Please enable JS
Participants a la trobada de l'ACO-Vallès Oriental

Trobada d'estiu a Gallecs

Crònica de la trobada de final de curs de la zona Vallès Oriental

setembre 15/Joan Andreu Parra/

[Fidel Membrive-ACO Vallès Oriental] El dia 10 de juliol, per fi, vàrem gaudir d’una anhelada trobada presencial, sota el lema ANEM AMB JESÚS A GALLECS. Veure’ns físicament, mirar-nos directament als ulls, reconèixer-nos per la veu i la forma de caminar...

El Parc Natural de Gallecs és un espai privilegiat per passejar, sentir el silenci i gaudir de la natura, en solitari, o conversant amb bona companyia. Recordem amb agraïment les persones que varen lluitar entre els anys 1977 i 1981 contra el projecte d’urbanització fins a aconseguir la seva anul·lació. L’any 1992 va ser declarat Espai Natural Protegit. 

A la trobada vam participar 16 persones. Algunes hi van arribar caminant des de Mollet, altres en cotxe. A l’espai que hi ha al darrere de l’ermita, coberts per l’ombra dels arbres i acompanyats pel piular dels ocells, vàrem gaudir una bona estona de la conversa espontània, ara amb uns, ara amb altres, explicant-nos petites i grans coses. Després vam celebrar l’Eucaristia en aquell temple natural, un entorn propici per sentir la presència de Déu.

En acabar vam llegir una pregària d’agraïment de final de curs.   

Finalment, uns quants es van acomiadar, i la resta s’hi van quedar a compartir el dinar.

 Altres articles