Please enable JS

Presentació esmenes als documents del XII Consell: termini màxim

Dimecres, 19 gener, 2022 - 19:00

Militància

Els i les responsables dels grups de Revisió de Vida, a més dels responsables de les comissions nacionals, podeu enviar-nos les esmenes als documents que haurem d’aprovar al XIIè Consell de l’ACO (18-20 de novembre del 2022). Haureu d’introduir les vostres esmenes i/o aportacions en un formulari de Google específic per a cada document: proposta de Carta Econòmica, proposta de Document d’Identitat i proposta de Normes de Funcionament. RECORDEU: és el o la responsable del grup de RdV o de la comissió nacional qui ha d’introduir les esmenes i/o aportacions consensuades en els grups o les comissions. Si només heu treballat un o dos documents, només haureu d’utilitzar els formularis corresponents a aquests.

En el cas que hagueu treballat tots els documents o una part d’ells i no tingueu esmenes i/o aportacions a fer, us agrairíem que també omplíssiu el formulari i respongueu que no teniu esmenes. Hi ha una opció per fer-ho.

Als formularis es poden introduir fins a un màxim de 10 esmenes i/o aportacions a cada document. Si teniu menys, podeu enviar-lo quan les hagueu introduït. En cas de tenir-ne més de 10, hauríeu d’enviar un altre formulari.

Aquests són els enllaços per accedir als formularis i presentar les esmenes i/o aportacions:

  • Proposta de Carta Econòmica

           https://bit.ly/3HJdtGA 

 

  • Proposta de Document d’Identitat

           https://bit.ly/3FCDbL3 

 

  • Proposta de Normes de Funcionament

           https://bit.ly/32vZV12